Ons team

Liesbeth van Silfhout

Liesbeth van Silfhout

 

 

 

Functie

Ondernemer en pedagogisch medewerker alle groepen

 

Werkt op:

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

 

studie:           

Leidster Kindercentra en HBO pedagogiek

 

interesses:       

 Alles wat met muziek te maken heeft. Zeilen en rijden met mijn lieve paard Vaya In het werk met kinderen is elke dag weer anders. Je ziet kinderen opgroeien van afhankelijke baby tot bijna zelfstandige puber. Het blijft boeiend om te zien hoe een kind steeds weer een stap maakt in zijn ontwikkeling. Daarnaast is het heel gezellig en vrolijk werk. 

Veerle Janssen

Veerle Janssen

Jarmila Belická

Jarmila Belická

 

Functie 

Pedagogisch medewerker BSO

 

Werkt op:

maandag, donderdag en vrijdag.

 

Studie: 

Engelse taal en letterkunde          

 

 

Interesses:       

Ik ben Jarmila en ik kom ui Slowakije. Ik ben een gelukkige moeder van 3 kinderen en ik woon met mijn familie in Wageningen. Ik ben na mijn studie aan de Slowaakse universiteit naar Nederland gekomen voor een stage en heb een jaar als taalassistent voor docenten Engels gewerkt op het Picasso Lyceum in Zoetermeer. Toen kwam ik naar Wageningen omdat mijn man hier heeft gestudeerd.

Vanaf die tijd heb ik gewerkt voor de Internationale kinderopvang in Den Haag waar ik ook een attest heb gemaakt om te mogen werken voor Bso en kinderopvang in Nederland.Nu werk ik met veel plezier voor natuur Bso Winja Wanja en ik ben blij kan ik hier mijn ervaring als pedagogisch medewerker kan verrijken.

Ik geniet enorm van mijn tijd met mijn kinderen en kinderen in mijn werk omdat ze zo snel groeien en we samen de wereld ontdekken via vele activiteiten. Ik houd van wandelen in de natuur, fietsen, zwemmen, tekenen, zingen, dansen en nog veel meer. Ik hou van het schilderen van kleurrijke mixed media-afbeeldingen en ik deed vroeger aan Afrikaanse dans, ik hoop dat ik er weer naar terug zal keren. Als ik wat tijd heb ben ik bezig met het naaien van wat kleren en leer ik  haken en breien. Ik ook bewonder en verzamel kindertekeningen, elk stuk is een kunstwerk voor mij.

Sundus Darwish

Sundus Darwish

Functie

pedagogisch medewerker baby's

 

Werkt op:

dinsdag, donderdag en vrijdag

 

studie:           

SPW

 

interesses:       

 

 

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om met mijn eigen kinderen leuke en leerzame dingen te doen. Naar buiten, het bos in en educatief bezig zijn. Haken en wandelen doe ik graag wanneer er tijd voor is en kan hier erg van genieten.

Ik zie mijzelf als een actieve vrouw die veel wil en kan. Als ik ergens voor kan gaan ben ik er ook 100% bij betrokken. Naast het zorgen voor mijn gezin, beteken ik ook graag maatschappelijk iets voor de medemens. Ik werk graag aan mijn eigen ontwikkeling en die van kinderen